គ្រើងផ្សំ : ត្រីដងខ្ទែង ឬ ត្រីឆ្មា ត្រីក្អែក ខ្ជាយ រំដេង ខ្ទឹមស-ក្រហម ម្រេច អំបិល សាច់ជ្រូក (សាច់លាយខ្លាញ់) ខ្ញី ទឹកត្រី ស្ករ ដូង សណ្តែកដី សណ្តែកបាយ ម្ទេស ស្លឹកវ៉ានស៊ុយ ។
វិធីប្រើ
យកត្រីពន្លះយកសាច់ហើយហាន់អោយល្អិតចិញ្ចាំអោយម៉ដ្ឋ យកខ្ជាយបន្តិច រំដេងបន្តិច ខ្ទឹស ឬ ខ្ទឹមក្រហម ម្រេច អំបិលបន្តិចបុកលាយគ្នាអោយល្អិត ។ សាច់ជ្រូកត្រូវហាន់រួចចិញ្ច្រាំវាអោយម៉ដ្ឋ ទើបយកវាមកលាយជាមួយសាច់ត្រីនិងគ្រើងនោះអោយសព្វ ហើយលុញវាជា ដុំៗ ។ យកខ្ទះដាំដាក់ខ្លាញ់ផាត់ជានមួយនិងខ្ទឹមចញ្ជាំអោយឆ្ងុយ រួចយកសាច់ដែលលញ់នោះមកផាត់ជាមួយនិងខ្ញីហាន់ជាសរកសៃឆ្មារៗ អោយឆ្អិនទើបចាក់ទឹកថែម ទឹកត្រីដាក់ម្សៅស៊ុបដាំអោយពុះ ហើយសឹមដាក់ស្កររួចដាក់ចុះ ហាន់ស្លឹកវ៉ានោស៊ុយរោយពីលើ។យកដូងកោសហើយលីងងោយក្រហម សណ្តែកដី សណ្តែកបាយ អំបិល ម្ទេស សុទ្ធតែលីងទាំងអស់ រួចយកមកបុកហើយ លាយជាមួយគ្នា អោយល្មមឆ្ងាញ់ជាកាស្រេច។
Wednesday, March 7, 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment